• Išparduota

SAVONNERIE DE NYONS EKOLOGIŠKAS ASILĖS PIENO MUILAS

11,00 €
Be mokesčių

Gamintojas La Savonnerie de Nyons
Kilmės šalis Prancūzija
Kiekis 220g

Muilas su ekologišku asilės  pienu pasižymi atstatomosiomis ir drėkinamosiomis savybėmis, nes jame gausu vitaminų ir amino rūgščių. Muilas subtiliai parfumuotas asilės pieno kvapu ir tinka visų tipų odai. 

Kiekis
Išparduota

Šis muilas yra praturtintas ekologišku taukmedžio sviestu ir alyvuogių aliejumi, pasižyminčiu minkštinančiomis ir apsauginėmis savybėmis. Jame taip pat yra ekologiško asilės  pieno, gerai žinomo dėl savo atstatomųjų ir drėkinamųjų savybių, nes jame gausu vitaminų ir amino rūgščių. Muilas subtiliai parfumuotas asilės pieno kvapu ir tinka visų tipų odai.

Muilas pagamintas Prancūzijos Provanse, Nyons mieste. Muiluose naudojami kvepalai yra sukurti kvepalų sostinėje - Grasse. 

Šį muilą su virvele labai patogu naudoti, nes galite pasikabinti duše arba prie vonios. 

Sudėtis:
Sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua (water), parfum (fragrance), palm kernel acid, butyrospermum parkii (shea) butter*, donkey milk*, glycerin, sodium chloride, zea mays starch*, tetrasodium edta, tetrasodium etidronate, benzyl alcohol, coumarin, citronellol, alpha-isomethyl ionone, linalool, ci 77891 (titanium dioxide)

Naudojimas:
Sudrėkinti muilą, naudoti kūnui ir rankoms, kaip prausiklį. Po naudojimo gausiai nuplauti vandeniu.

Savonnerie de Nyons

Naujos paskyros registravimas

Jau turite susikūrę paskyrą?
Prisijunkite Arba Atkurkite slaptažodį