ILANA RICHARDSON VINTAŽINIS PLAKATAS - HOTEL OLINDA

50,00 €
Be mokesčių

Kilmės šalis Jungtinė Karalystė
Metai c. 1980
Dydis 61 x 76cm
Popieriaus tipas pastorintas popierius
Būklė nedidelis pieštuko įbrėžimas plakato apačioje

Pastaba: dėl didelių plakato gabaritų jį rekomenduojame atsiimti iš mūsų showroom’o. Jei neturite galimybės atvykti, susisiekite el. paštu - info@goldenflea.lt

Kiekis
Paskutinė prekė

Daikto istorija: Ilana Richardson yra tarptautiniu mastu žinoma menininkė, puikiai išmananti akvarelę ir šilkografiją. Menininkė yra surengusi daug parodų Anglijoje ir užsienyje, daugelį metų eksponavo ir išleido riboto tiražo šilkografijos spaudinius CCA galerijose Londone.

Plakate vaizduojamas viešbutis išties egzistuoja. Jis randasi Brazilijoje, vietoje, iš kurios atsiveria nuostabus vaizdas į Kopakabanos paplūdimį. Viešbutis Olinda Rio yra įsikūręs klasikinės architektūros stiliaus pastate, pastatytame 1949 m., kuriame išlaikomas to laikmečio interjeras ir žavesys. Olinda Rio Hotel svečiai gali mėgautis braziliškais arba prancūziškais patiekalais europietiškoje aplinkoje - restorano Venezia grindys yra išklotos itališku marmuru, kabo krištolo sietynai, stovi jaukus medinis baras su kristalais ir stulbinantis vaizdas į vandenyną.

Naujos paskyros registravimas

Jau turite susikūrę paskyrą?
Prisijunkite Arba Atkurkite slaptažodį